Over ons

De kracht van onze samenwerking zit vooral in het creëren van de juiste omstandigheden waarbinnen transformatie, groei en moeiteloos creëren mogelijk wordt. Veiligheid en verbinding door afstemming is daarbij voor ons de basis. Wij brengen een balans in de mannelijke en vrouwelijke energie. De vorm waarin we dat doen verschilt. Soms gebruiken we daarvoor oude wijsheid, dan weer meditatie, muziek en velerlei oefeningen. Al deze vormen helpen je steeds meer bewust te worden van wie je bent, wat je kunt en hoe je het neer kunt zetten. Wij bieden je de ruimte om je passie te ontdekken en laten je ervaren waarom verbinding tussen hoofd en hart daarbij belangrijk is. Wij laten je voelen, geloven en zien dat het klopt en brengen je bij jouw waarheid. Kortom: we laten je ervaren in combinatie met uitleg over wat je ervaart. Dit alles zorgt ervoor dat de levensenergie weer kan stromen en je leert om moeiteloos te creëren vanuit jeZelf, waarbij de drie componenten passie, intentie en timing belangrijk zijn.

Monique Willemsen

Ik werk inmiddels meer dan twintig jaar met mensen o.a. als leerkracht, coach en HR-manager.

In deze afgelopen jaren lijkt het wel of er steeds meer volwassenen en ook kinderen vastlopen. Wat zij in mijn ogen gemeen hebben, is dat ze tegen de stroom ingaan. Ze werken heel hard, doen wat van ze gevraagd wordt, moeten mee in het systeem maar dat is niet hun passie en dan is de kans groot dat je vastloopt. Alles begint met passie. Passie zorgt voor enthousiasme, voor beweging en vooral voor plezier. Natuurlijk moet er ook brood op de plank komen maar ook dan is er ruimte voor jouw passie. Zin geven aan dat wat je doet. 

Mijn passie ontwaakt wanneer ik tijdens een coachgesprek of een workshop mensen verbind, met zichzelf en met elkaar. Hen help te ontdekken wat dat betekent. Wanneer ik kinderen onderwijs en vooral wanneer zij mij onderwijzen. Wanneer ik de energie draai en het onzichtbare zichtbaar maak.

 

Als je leeft vanuit je passie, kun je moeiteloos creëren wat je wilt. Het is mijn intentie om de passie bij zoveel mogelijk mensen naar boven te halen. Hoe meer mensen hun passie volgen, hoe beter de wereld eruit ziet.

Je passie vinden, vraagt om inzicht in jouw huidige manier van leven. Waarom doe je wat je doet? Vanuit een voor mij logisch (gevoels)perspectief stel ik je de vraag waarom juist op dit moment deze situatie op deze plek zich voordoet. De focus zit op de essentie. Ik help je door me af te stemmen, te voelen, vragen te stellen en patronen te onderzoeken om een dieper begrip te krijgen van wat er speelt. Mijn vragen roepen antwoorden op die je helpen om op logische wijze uit te zoeken wat er speelt om vervolgens stappen te maken. Simpele maar belangrijke vragen hierbij zijn: Klopt dit voor jou? Wat heb je nu nodig? Ja, zo simpel kan het zijn. Even de volledige aandacht voor jezelf om op het juiste moment, op jouw tempo, jouw passie naar boven te halen. 

 

John Schmeitz

Belangrijke waarden voor mij zijn veiligheid, bescherming, groei, verbinding en balans. En ik wordt altijd heel blij als mensen groeien. Al op vroege leeftijd heb ik geleerd dat het hoofd belangrijk is en dat emoties alleen maar lastig zijn. Om aandacht en liefde te krijgen was presteren van belang of verantwoordelijkheid nemen voor anderen. Mijn rationele opvoeding hielp daarbij. In mijn werkend leven is verbinding altijd een rode draad geweest. Het begon met telecommunicatie en later processen in organisaties en werken met mensen. Door de samenhang te zien tussen deze drie elementen, kan ik mensen en organisaties verder helpen er het beste uit halen. Vaak gaat het daarbij om communicatie, dus ook weer verbinding.

15 jaar geleden merkte ik dat ik vastliep en er met mijn hoofd niet meer uit kwam. Zelfs zover dat ik fysieke rugklachten kreeg. Toen is mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling begonnen. Ik leerde meditatie, met energie en verschillende hersenfrequenties werken, maar ook dat ik eigenlijk een gevoelsmens ben en daar mijn kracht ligt. Door training leerde ik mijn hoofd en hart in balans te brengen en sinds een paar jaar heb ik ook mijn gevoel kunnen omarmen. 

Mijn hele leven heeft muziek ook een grote rol gespeeld. Het helpt om mijn emoties te ontladen en heb ontdekt dat ik door muziek en spelen op mijn native flutes de energie kan beïnvloeden om mensen dichter bij zichzelf te brengen, te verbinden of te helen.

Om me heen zag en hoorde ik dat meer mensen vastliepen en vanuit het hoofd naar hun hart en gevoel wilden, maar niet goed wisten hoe. Daarom ben ik workshops gaan geven, waarbij ik mijn eigen kennis en ervaring door wil geven. Daarbij zorg ik voor de juiste randvoorwaarden om transformatie en groei mogelijk te maken. Ik noem dat alchemistisch leiderschap, omdat alchemisten ook de juiste randvoorwaarden creëerden in hun smeltkroes om bijvoorbeeld lood in goud te veranderen. Daarbij speelt muziek een belangrijke rol, waarbij ik verbinding maak vanuit resonantie en zorg voor de juiste trilling.